PROIZVODI OD KRUMPIRA

Proizvodimo visokokvalitetan dehidrirani krumpir i krumpirovo brašno od krumpira sorte Bellarosa. Pomno birani krumpir, čistimo, gulimo, blaniširamo te sušimo da bi dobili kockice krumpira koji služi za daljnju obradu. Mljevenjem dobivamo čisto krumpirovo brašno koje se prvenstveno koristi u pekarskoj proizvodnji te kod proizvodnje njoka. Također koristi se kao prirodno sredstvo za zgušnjavanje i zadržavanje vlage da bi se oplemenili i poboljšali drugi proizvodi.

Dehidrirani krumpir dobiva se sušenjem nasjeckanog krumpira sorte Bella Rosa te se isporučuje u formi listića dimenzija od nekoliko milimetara. Idealan je za dodatak juhama i raznim varivima te kao osnova za pripremu pirea. Štedi vrijeme za pripremu hrane te prostor za skladištenje. Trajnost proizvoda, pri dobrom skladištenju, je 2 godine.

Proizvod je proizveden od domaće kontrolirane sirovine (krumpir sa hrvatskih polja) te je pogodan i za osobe ne tolerantne na gluten.

Krumpirovo brašno dobiva se mljevenjem dehidriranog krumpira te se koristi za pripremu raznih jela. Pa tako isto koristimo kod izrade raznih vrsta tjestenine i kruha te kao dodatak jelima.
Brašno od krumpira sadrži veliku količinu ugljikohidrata i aminokiselina, sadrži vitamine A, B6 i C, bogato je i kalijem, kalcijem, magnezijem i drugim elementima u tragovima. Energetska vrijednost proizvoda je 350-370 kilokalorija na sto grama.

VGfryer proizvode možete kupiti u našem WEBSHOPU,
ili u maloprodajnim lancima naših partnera.

Pratite nas na:
Pratite nas na: