100% prirodne mješavine bez aditiva, pojačivača okusa, umjetnih boja i soli. Prikladne su kao dodatak juhama, temeljcima, varivima, gulašima, rižotima i ostalim jelima koje želimo obogatiti prirodnim okusom povrća. Mješavine su veganske i bez glutena (gluten free). Mješavinu dodajte u jelo na početku ili na kraju kuhanja te kuhajte barem desetak minuta.
Mješavina će dati specifičnu aromu i kompleksnost okusa jelu koje pripremate. Ova mješavina je potpuno prirodna te se može dodavati u jela u bilo kojoj količini.

bez_glutena_rissoto

JUHE I VARIVA

Mrkva, pastrnjak, krumpir, luk, poriluk, celer, peršin korijen, peršin list, ljupčac.
Dodajte žlicu za vrijeme kuhanja za bogatiji okus povrća!

GULAŠ I PAPRIKAŠ

Mrkva, krumpir, luk, pastrnjak, celer, crvena paprika, zelena paprika, peršin list, češnjak, lovor.
Dodajte žlicu dinstanom mesu za puniji okus jela!

BRUDET I BUZARA

Krumpir, ljubičasti luk, rajčica, list peršina, poriluk, mrkva, češnjak, ružmarin, kadulja, mravinac, lovor.
Dodajte žlicu povrća na kraju kuhanja da zaokružite okuse ribe!

JUHA OD GLJIVA

Šampinjon, krumpir, ljubičasti luk, vrganj, poriluk, pastrnjak, mrkva, češnjak, list peršina.
Dodajte žlicu na početku kuhanja za bogate jesenske juhe!

100% prirodne mješavine bez aditiva, pojačivača okusa, umjetnih boja i soli. Prikladne su kao dodatak juhama, temeljcima, varivima, gulašima, rižotima i ostalim jelima koje želimo obogatiti prirodnim okusom povrća. Mješavine su veganske i bez glutena (gluten free). Mješavinu dodajte u jelo na početku ili na kraju kuhanja te kuhajte barem desetak minuta.
Mješavina će dati specifičnu aromu i kompleksnost okusa jelu koje pripremate. Ova mješavina je potpuno prirodna te se može dodavati u jela u bilo kojoj količini.

bez_glutena_rissoto

JUHE I VARIVA

Mrkva, pastrnjak, krumpir, luk, poriluk, celer, peršin korijen, peršin list, ljupčac.
Dodajte žlicu za vrijeme kuhanja za bogatiji okus povrća!

GULAŠ I PAPRIKAŠ

Mrkva, krumpir, luk, pastrnjak, celer, crvena paprika, zelena paprika, peršin list, češnjak, lovor.
Dodajte žlicu dinstanom mesu za puniji okus jela!

BRUDET I BUZARA

Krumpir, ljubičasti luk, rajčica, list peršina, poriluk, mrkva, češnjak, ružmarin, kadulja, mravinac, lovor.
Dodajte žlicu povrća na kraju kuhanja da zaokružite okuse ribe!

JUHA OD GLJIVA

Šampinjon, krumpir, ljubičasti luk, vrganj, poriluk, pastrnjak, mrkva, češnjak, list peršina.
Dodajte žlicu na početku kuhanja za bogate jesenske juhe!

DRUGA VRSTA PAKIRANJA MJEŠAVINA SUŠENOG POVRĆA U OKRUGLOJ TEGLICI

 

DRUGA VRSTA PAKIRANJA MJEŠAVINA SUŠENOG POVRĆA U OKRUGLOJ TEGLICI

 

OSTALA SUŠENA POVRĆA U GRAMATURI 100 DO 120 G

 

JUHE I VARIVA

PORILUK

TIKVA

KRUMPIR

OSTALA SUŠENA POVRĆA U GRAMATURI 100 DO 120 G

 

Pratite nas na:
Pratite nas na: