100% prirodne mješavine bez aditiva, pojačivača okusa, umjetnih boja i soli. Prikladne su kao dodatak juhama, temeljcima, varivima, gulašima, rižotima i ostalim jelima koje želimo obogatiti prirodnim okusom povrća. Mješavine su veganske i bez glutena (gluten free). Mješavinu dodajte u jelo na početku ili na kraju kuhanja te kuhajte barem desetak minuta.
Mješavina će dati specifičnu aromu i kompleksnost okusa jelu koje pripremate. Ova mješavina je potpuno prirodna te se može dodavati u jela u bilo kojoj količini.
JUHE I VARIVA
Mrkva, pastrnjak, krumpir, luk, poriluk, celer, peršin korijen, peršin list, ljupčac.
Dodajte žlicu za vrijeme kuhanja za bogatiji okus povrća!
GULAŠ I PAPRIKAŠ
Mrkva, krumpir, luk, pastrnjak, celer, crvena paprika, zelena paprika, peršin list, češnjak, lovor.
Dodajte žlicu dinstanom mesu za puniji okus jela!
BRUDET I BUZARA
Krumpir, ljubičasti luk, rajčica, list peršina, poriluk, mrkva, češnjak, ružmarin, kadulja, mravinac, lovor.
Dodajte žlicu povrća na kraju kuhanja da zaokružite okuse ribe!
JUHA OD GLJIVA
Šampinjon, krumpir, ljubičasti luk, vrganj, poriluk, pastrnjak, mrkva, češnjak, list peršina.
Dodajte žlicu na početku kuhanja za bogate jesenske juhe!
100% prirodne mješavine bez aditiva, pojačivača okusa, umjetnih boja i soli. Prikladne su kao dodatak juhama, temeljcima, varivima, gulašima, rižotima i ostalim jelima koje želimo obogatiti prirodnim okusom povrća. Mješavine su veganske i bez glutena (gluten free). Mješavinu dodajte u jelo na početku ili na kraju kuhanja te kuhajte barem desetak minuta.
Mješavina će dati specifičnu aromu i kompleksnost okusa jelu koje pripremate. Ova mješavina je potpuno prirodna te se može dodavati u jela u bilo kojoj količini.
JUHE I VARIVA
Mrkva, pastrnjak, krumpir, luk, poriluk, celer, peršin korijen, peršin list, ljupčac.
Dodajte žlicu za vrijeme kuhanja za bogatiji okus povrća!
GULAŠ I PAPRIKAŠ
Mrkva, krumpir, luk, pastrnjak, celer, crvena paprika, zelena paprika, peršin list, češnjak, lovor.
Dodajte žlicu dinstanom mesu za puniji okus jela!
BRUDET I BUZARA
Krumpir, ljubičasti luk, rajčica, list peršina, poriluk, mrkva, češnjak, ružmarin, kadulja, mravinac, lovor.
Dodajte žlicu povrća na kraju kuhanja da zaokružite okuse ribe!
JUHA OD GLJIVA
Šampinjon, krumpir, ljubičasti luk, vrganj, poriluk, pastrnjak, mrkva, češnjak, list peršina.
Dodajte žlicu na početku kuhanja za bogate jesenske juhe!
DRUGA VRSTA PAKIRANJA MJEŠAVINA SUŠENOG POVRĆA U OKRUGLOJ TEGLICI
DRUGA VRSTA PAKIRANJA MJEŠAVINA SUŠENOG POVRĆA U OKRUGLOJ TEGLICI
OSTALA SUŠENA POVRĆA U GRAMATURI 100 DO 120 G
JUHE I VARIVA
PORILUK
TIKVA
KRUMPIR
OSTALA SUŠENA POVRĆA U GRAMATURI 100 DO 120 G