Mješavine šumskih i domaćih gljiva koje su 100% prirodne, bez aditiva, soli i ostalih primjesa. Mogu se pripremati kao i sviježe gljive nakon namakanja u vrućoj vodi. Prikladne su kao dodatak jelima, temeljcima i umacima da bi obogatili okus jela i dali mu jednu prirodnu notu gljiva.
Gljive se pripremaju tako da se prije pripreme potope u vruću vodu te se sa njima dalje postupa kao i sa sviježim gljivama. Voda od namakanja se može koristiti kao temeljac, za podlijevanje rižota ili dodatak drugim jelima. Sušene gljive dat će posebnu notu i karakterističan aromatični miris i okus čak kada i nije sezona gljiva da se u njima može uživati cijele godine. Mješavina je potpuno prirodna te se može dodati jelima u bilo kojoj količini. Podrijetlo sirovine EU. Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu. Proizvod je potrebno namočiti u vodi. Prije konzumiranja proizvod je potrebno termički obraditi.

VRGANJ

Sušeni Vrganj I. Klase
(Boletus Edulis i srodne vrste)

LISIČATKA

Sušena Lisičarka / lisička I. Klase
(Cantharellus Cibarius)

CRNA TRUBA

Sušena Crna truba I. Klase
(Craterellus Cornucopioides)

ŠAMPINJONI

Šampinjoni
(Agaricus Bisporus)

SHIITAKE

Sušena shiitake
(Lentinus edodes),
I. klase.

CLASSIC MIX

Šampinjoni (Agaricus Bisporus), Vrganji (Boletus Edulis i srodne vrste)

ŠUMSKI MIX

Šampinjoni (Agaricus Bisporus), Vrganji (Boletus Edulis i srodne vrste), Prosenjak (Hydnum Repadnum), Crna truba (Craterellus Cornucopioides)

PREMIUM MIX

Vrganji (Boletus Edulis i srodne vrste, Prosenjak (Hydnum Repadnum), Puza (Armillaria Mellea), Zlatna truba (Cantharellus Lutescens), Crna truba (Craterellus Cornucopiodes)

DOMAĆE GLJIVE
100% PRIRODNO

Pratite nas na:
Pratite nas na: