USLUGE

Sušenje
voća i povrća

Najveća smo sušara na području Hrvatske sa kapacitetom sušare 20+ tona, sa ukupnom površinom za sušenje od 650 m2. Sušara se napaja i grije najmodernijom kotlovnicom, što je jedna od osnova konkurentnosti na tržištu.

Prerada
voća i povrća

Razvili smo vlastitu liniju proizvoda na bazi gotovih mješavina iz najkvalitetnijih sirovina (riža, voće, povrće začini). Za razne kupce nudimo uslugu kreiranja vlastite robne marke.

Pakiranje rasutih prehrambenih proizvoda

Sa velikom linijom multihead pakirnih strojeva vršimo pakiranje rasutih prehrambenih proizvoda. Također radimo uslužno pakiranje raznih proizvoda za naše partnere po najvišim standardima industrije. Mogućnosti pakiranja od 50 g do 25 kg.

Uzgoj šljiva,
višanja i dunja

Uzgajamo razne sorte šljive, višnje i dunje u vlastitom voćnjaku, prema najboljim standardima, koji se proteže na površini većoj od 60 ha koje se plasiraju za razne namjene.

Sve zdravo iz prirode!

OSTALI DEHIDRIRANI PROIZVODI

U svojoj sušari proizvodimo dehidrirano voće i povrće, svih vrsta i oblika.
Ako vam nešto treba u vašem domaćinstvu, restoranu ili industriji mi to najvjerojatnije imamo. Proizvodimo i pakiramo mala i velika pakiranja raznog povrća, voća, aromatičnih trava, začina… Neki od proizvoda koje čine našu ponudu su; sušena šljiva, jabuka, špinat, krumpir, tikva, rajčica, vrganji, luk, mrkva, pastrnjak, peršin, ružmarin, itd…

PROIZVODI PREMA NARUDŽBI

Vršimo ručno pakiranje osjetljivih „premium“ proizvoda kako bi za naše kupce, prema njihovim potrebama, isporučili najkvalitetniji proizvod!

Linija proizvoda za HORECA kanal (za hotele, restorane i razna ugostiteljstva) razvijena je temeljem potreba te ciljane skupine. Dehidrirani proizvodi (povrće i voće) te gotove mješavine (rižota, povrće i dr.) omogućavaju niske troškove skladištenja, brzu pripremu i stalnu dostupnost, što dolazi do izražaja u turističkoj sezoni i na mjestima gdje je dobava otežana (otoci, udaljeni krajevi).
Pakiranja su prilagođena zahtjevima kupaca.

Linija proizvoda za GASTRO segment je predviđena za sva ona mjesta gdje je potrebna jednostavna i brza priprema većih količina hrane, sa konstantnom kvalitetom (minimiziran utjecaj operatera-kuhara). Liniju proizvoda čine razna rižota, mješavine povrća i dr., a sastav proizvoda, kao i veličinu potrebnog pakiranja (standardno pakiranje 1 kg), određuje kupac. Ovakav “personalizirani“ pristup smanjuje troškove kupcu te omogućava jednostavnu manipulaciju i brzu pripremu hrane bilo u ugostiteljskom objektu ili koletkomatu (toploteci) u trgovačkom centru ili drugdje.

Svi proizvodi su potpuno prirodni i bez aditiva, koncentrata i aroma te prihvatljivi osobama ne tolerantnima na gluten. Također u ponudi možemo izdvojiti zobene pahuljice i zobeno brašno sa „Gluten free“ certifikatom, te razne začine kao npr. crni i bijeli papar, kurkuma, češnjak, začinska crvena paprika itd…

NAŠI PARTNERI

Pratite nas na:
Pratite nas na: