Pružamo tržištu kvalitetne i održive proizvode
koji dolaze s hrvatskih polja na vaš stol.

DOBRODOŠLI NA VG FRYER

Društvo VG Fryer d.o.o. osnovano je 2019. godine sa ciljem da kroz najmoderniju tehnologiju i inovacije pružimo tržištu kvalitetne i održive proizvode koji dolaze sa hrvatskih polja na vaš stol. Okupljamo razne kooperante od kojih pomno biramo kvalitetno voće i povrće te ga pažljivo prerađujemo da bi sačuvali ono najvrijednije u njemu. Prvenstveno se bavimo preradom i sušenjem voća i povrća u našoj sušari gdje sušimo razne kulture na niskim temperaturama da bi postigli vrhunsku kvalitetu proizvoda. Društvo posjeduje voćnjake šljiva (raznih sorti), višanja i dunja na površini od cca 60 hektara sa planom širenja zasada.

USLUGE

Sušenje
voća i povrća

Prerada
voća i povrća

Pakiranje rasutih
prehrambenih proizvoda

Uzgoj šljiva,
višanja i dunja

KREIRANJE INOVATIVNIH PROIZVODA

Razvili smo svoju liniju proizvoda u segmentu rižota i mješavinu domaćih gljiva.
Također razvijamo i sudjelujemo u razvoju brojnih drugih proizvoda.

Linija proizvoda gotovih mješavina za rižoto idealna je prirodna priprema za kuhani obrok. Premium talijanska Carnaroli riža pomiješana je sa sušenim povrćem i začinima da bi se napravio idealan brzi obrok bez puno pripreme. Ova mješavina je idealna kao prilog mesu ili kao samostalno jelo. Potrebno je skuhati, začiniti i uživati!

Sve zdravo iz prirode!

100% prirodne mješavine bez aditiva, pojačivača okusa, umjetnih boja i soli. Prikladne su kao dodatak juhama, temeljcima, varivima, gulašima, rižotima i ostalim jelima koje želimo obogatiti prirodnim okusom povrća. Mješavine su veganske i bez glutena (gluten free).
Mješavinu dodajte u jelo na početku ili na kraju kuhanja te kuhajte barem desetak minuta.
Mješavina će dati specifičnu aromu i kompleksnost okusa jelu koje pripremate. Ova mješavina je potpuno prirodna te se može dodavati u jela u bilo kojoj količini.

Mješavine šumskih i domaćih gljiva koje su 100% prirodne, bez aditiva, soli i ostalih primjesa. Mogu se pripremati kao i sviježe gljive nakon namakanja u vrućoj vodi. Prikladne su kao dodatak jelima, temeljcima i umacima da bi obogatili okus jela i dali mu jednu prirodnu notu gljiva.
Gljive se pripremaju tako da se prije pripreme potope u vruću vodu te se sa njima dalje postupa kao i sa sviježim gljivama. Voda od namakanja se može koristiti kao temeljac, za podlijevanje rižota ili dodatak drugim jelima.

PROIZVODI OD KRUMPIRA

Proizvodimo visokokvalitetan dehidrirani krumpir i krumpirovo brašno od krumpira sorte Bellarosa. Pomno birani krumpir, čistimo, gulimo, blaniširamo te sušimo da bi dobili kockice krumpira koji služi za daljnju obradu. Mljevenjem dobivamo čisto krumpirovo brašno koje se prvenstveno koristi u pekarskoj proizvodnji te kod proizvodnje njoka. Također koristi se kao prirodno sredstvo za zgušnjavanje i zadržavanje vlage da bi se oplemenili i poboljšali drugi proizvodi.

OSTALI DEHIDRIRANI PROIZVODI

U svojoj sušari proizvodimo dehidrirano voće i povrće, svih vrsta i oblika.
Ako vam nešto treba u vašem domaćinstvu, restoranu ili industriji mi to najvjerojatnije imamo. Proizvodimo i pakiramo mala i velika pakiranja raznog povrća, voća, aromatičnih trava, začina… Neki od proizvoda koje čine našu ponudu su; sušena šljiva, jabuka, špinat, krumpir, tikva, rajčica, vrganji, luk, mrkva, pastrnjak, peršin, ružmarin, itd…

NAŠI PARTNERI

[COUNTER_PRO id=1189]

Pratite nas na:
Pratite nas na: